Nice cream

You scream, I scream, we all scream for nice cream!

Magnus Sjøberg

Kokk
Inkognito as

Elisabeth Jahr Hilde

Fotograf
Inkognito as

Mats Dreyer

Stylist
Inkognito as

Hvem vil ikke spise
iskrem hver dag?

Nå kan du det med denne geniale, supersunne grunnoppskriften på nice cream som du kan smaksette akkurat slik du vil. Så sunt er det at du faktisk kan spise iskrem til frokost!

Ingen fet fløte eller melk. Heller ikke tilsatt sukker eller fett. Nice cream er vegansk, RAW, paleo og glutenfri.

Slik gjør du det:

1.

Bruk modne bananer til oppskriften. Når de begynner å bli brune i skallet er de perfekte. Skrell bananene og kutt dem opp i biter. Putt bitene i plastposer og frys disse, så har du alltid frosne bananer som base for nice cream eller smoothie.

2.

Når du skal lage nice cream er det bare å ha frosne bananbiter i en kjøkkenmaskin og kjøre til iskremkonsistens. Smaksett med det du ønsker, f.eks. sjokolade, vanilje, bær, avokado eller tropisk frukt. På en-to-tre har du sunn og god iskrem du kan spise hver dag med god samvittighet.

Fyll og topping tips:

Frossen banan, frosne bringebær.
Topping: friske bringebær og lakrispulver.

Frossen banan, peanøttsmør.
Topping: friske blåbær, sjokoladesaus og kokosflak.

Frossen banan, avokado.
Topping: karamellsaus og hasselnøtter.

Også lager jeg en nå med banan, mango og pasjonsfruktsaus som topping 🙂

Kaldt tips:

Sett gjerne iskremen tilbake i fryseren en stund etter at den er mikset om du ønsker en litt fastere konsistens.