Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
BØKER
MER..
Utbeinet og røkt lammelår
Chirashizushi Tokyo-stil
Bulgursalat med kylling og spinat
Raspeballer med bacon
Salmafrikasse med rotgrønnsaker og mandelpotetpure
Krydderkylling
Panert nakkekotelett med moste mynte-erter
Saltet kveite med røkt bacon og sennepssaus
Futomaki (tykke sushiruller)
Langtidskokt og stekt ribbe med porterkokte epler
Temakizushi
Salma blanquette med posjerte østers og kaviar
Makrellpanne fra Son
Tomat og squashgryte med fullkornspasta
Andebryst med appelsin og timianglaserte gulrøtter
Hosomaki (tynne makiruller)
Nigiri-sushi
Salma & chips
Dampet blåskjell med chili og ingefær
Makrell i tomatsaus
God pytt i panne!