Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
BØKER
MER..
Glaserte neper med kapers og estragon
Hummerpasta
Rypebryst i crepinette med kreklingsaus
Røkt lammeskank med fennikelsalat og rødbetemos tilsmakt akevitt
Gravet elg med kantareller, tyttebærvinaigrette, fritert reinlav og einermajones
Saltet kveite med røkt bacon og sennepssaus
Futomaki (tykke sushiruller)
Persillerotpuré
Hummersuppe
Rådyrgryte med traktkantareller og blåbær
Langtidsstekt elg med rødbete-fikentårn, bakte rotgrønnsaker og tyttebærpærer
Sild og potet
Andebryst med appelsin og timianglaserte gulrøtter
Hosomaki (tynne makiruller)
Stekt fjellrype med salmi på lår
Hummerragu med linser og rotgrønnsaker
Rådyrstek kokt i stout
Kaldrøkt ørret
Utbeinet og røkt lammelår
Chirashizushi Tokyo-stil
Bulgursalat med kylling og spinat