top of page

Stekt steinbit med krutonger

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g steinbitfilet
Salt og pepper
Olje og smør til steking
1 baguette, halvstekt og grov, revet i små biter

1 blomkål
50 g chorizopølse, i små biter
50 g peanøtter
4 grønne asparges, kuttet i små biter

1 rødbete
1 appelsin
1 sitron
1 ss honning

Ha salt og pepper på fisken. Stek den 2-3 min på hver side i olje og smør. Stek baguettebiter sprø i samme panne og fordel på fiskestykkene ved servering.
Del blomkål i små buketter. Kok dem møre i lettsaltet vann.
Stek chorizopølse i en panne. Tilsett blomkål, nøtter og asparges. Smak til med salt.
Kutt rødbete i små biter. Kok mør i saft av appelsin og sitron. Smak til med honning. Bruk som saus.

Bold Title

bottom of page