top of page

Nakkekoteletter med urte-/hvitløksmør

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g kålrot i biter
200 g gulrot i biter
1 ss smør
4 ss melk
Salt og pepper
800 g poteter, skrelte
2 ss sennep, grov

4 nakkekoteletter
3 gulrøtter i biter
20 rosenkål
Litt smør

1 dl urter, friske
3 hvitløkfedd
1 dl smør
Urter til pynt

Kok kålrot- og gulrotbiter møre. Mos med smør og melk. Smak til med salt og pepper. Kok poteter møre og vend sammen med sennep.
Ha salt og pepper på kjøttet og stek 2-3 min på hver side. Kok gulrotbiter og rosenkål møre i saltet vann, vend rundt i smør.
Miks sammen urter, hvitløk og smør. Varm opp urtesmøret i en kjele. Anrett koteletter med poteter, kålrotstappe og grønnsaker. Ha litt smør over maten og pynt med friske urter.

Det går like fint å bruke svinekoteletter eller annet svinekjøtt i denne retten.

Bold Title

bottom of page