top of page
Lammecarré i soppbuljong
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 lammecarreer
Salt og pepper
2 ss sennep, grov
100 g traktkantareller
2 ss smør
4 dl lammekraft
6 tomat, soltørket
4 sjalottløk, kuttet i ringer
Rosmarin, frisk
1 ss sennepsfrø
Strø godt med salt og pepper på kjøttet. Brun det på fettsiden i en panne med olje. Stek videre i ovn, 8-10 min på 180 °C. La kjøttet hvile på et lunt sted i 10 min før det skjæres i.
Rens sopp. Stek den i smør til den faller sammen. Hell over lammekraft. Smak til med salt og pepper. Kutt soltørket tomat i biter og la trekke i soppbuljongen til de er myke.
Fordel soppbuljong i fire dype tallerkener. Legg i lammecarré. Strø over sjalottløk, rosmarin og sennepsfrø.
Bold Title
bottom of page