top of page

Klippfisksalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g klippfisk, kokt og kald
4 poteter, kokte og kalde
2 tomater, i biter
1 gul paprika, i biter
1 neve sorte oliven
1 rød løk, i strimler

Dressing:
4 ss olje
2 ss hvitvineddik
2 ss sennep
2 hvitløkfedd, hakket
1 ss persille, finhakket

4 never blandet salat
2 egg, hardkokte
Persille til pynt

Bryt opp fisken i små biter og skjær potetene i terninger. Legg fisken i en salatbolle og ha i poteter, tomater, paprika, oliven og rødløk.
Visp sammen olje, eddik, sennep, hvitløk, og persille. Ha dressingen i bollen og vend forsiktigt rundt.
Legg opp på et fat eller fire tallerkener. Pynt med eggebåter og persille.

Pynt gjerne salaten med grønne erter og sprøstekt bacon.

Bold Title

bottom of page