top of page
Klippfisksalat
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
600 g klippfisk, kokt og kald
4 poteter, kokte og kalde
2 tomater, i biter
1 gul paprika, i biter
1 neve sorte oliven
1 rød løk, i strimler
Dressing:
4 ss olje
2 ss hvitvineddik
2 ss sennep
2 hvitløkfedd, hakket
1 ss persille, finhakket
4 never blandet salat
2 egg, hardkokte
Persille til pynt
Bryt opp fisken i små biter og skjær potetene i terninger. Legg fisken i en salatbolle og ha i poteter, tomater, paprika, oliven og rødløk.
Visp sammen olje, eddik, sennep, hvitløk, og persille. Ha dressingen i bollen og vend forsiktigt rundt.
Legg opp på et fat eller fire tallerkener. Pynt med eggebåter og persille.
Pynt gjerne salaten med grønne erter og sprøstekt bacon.
Bold Title
bottom of page