top of page

Hummerpasta

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

20 minutter

4 porsjoner linguini
2 kokte hummer
2 hakkede sjalottløk
2 hakkede hvitløkfedd
1 hakket rød chili
Smør
2 ss tomatpuré
2 dl hvitvin
2 finkuttede plommetomater
Salt og pepper
Sitronsaft
Frisk koriander

Kok pastaen som anvist på pakken. Rens hummerne (spar skallet til senere bruk). Kutt hummerkjøttet i mindre biter. Surr løk, hvitløk og chili i smør. Tilsett tomatpuré og hummerkjøtt, og stek videre i 1 minutt. Tilsett vin og tomat og kok litt sammen. Sil pastaen, og vend den i sausen. Krydre med salt, pepper og sitronsaft, og rør inn et par klatter med smør. Dryss over koriander og server.

Bold Title

bottom of page