top of page
Biffsandwich med gravlakssaus
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 tykke skiver godt brød
4 oksebiffer à ca 140 g
1 ss olje
Salt og pepper
1 avokado
1 hvitløkfedd, presset
2 ss rømme
2 hjertesalater
3 tomater, i skiver
4 ss gravlakssaus
2 dl vannkarse el likn.
4 reddiker, i skiver
Friske urter til pynt
Stek eller rist brødskivene.
Pensle biffene med olje og grill dem 2-3 min på hver side, de skal være medium stekt. Krydre med salt og pepper. Skjær evt i skiver.
Mos avokado med hvitløk og rømme. Anrett salat, tomat og avokadomos på brødskivene og legg kjøttet oppå.
Ha til slutt på gravlakssaus og dryss over vannkarse. Pynt med reddiker og friske urter.
Servér gjerne et grillet scampispyd til hver. Det smaker godt og ser festligt ut.
Bold Title
bottom of page