Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
BØKER
MER..
Akevittflambert multesuppe med kaffe/akevittiskrem
Røkt laks med bakt eggeplomme, grønne erter og pepperrot
Crostini med røkt laks
Blæretangchips med krabbedip
Reinsdyrcarpaccio med multevinaigrette
Skalldyrcocktail med Bloody Mary-dipp
Hvit aspargessuppe med lettbakt røkelaks
Råmarinert laks med selleripure
Norsk rakefisk servert på japansk måte
Valnøtt- og kantarellfritters
Crostini
Ertesuppeshot
Kryddersaltet skrei på grillet aubergine
Skreilever på toast med epler
Kokt hvit asparges med skinke og eggesmør
Rå Salma med appelsin og agurksorbet
Kongekrabbe
Crostini med ørretrogn
Bakt jordskokk og jordskokk-krem
Tomat, sprø skinke og revet ost
Blåskjell «frikassé»
Hvit aspargestimbal med timian og sjøkreps
Grillet hvit asparges med trøffelsabayonne
Lettsaltet torskerygg med minitortellini