Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
BØKER
MER..
Jordbær- og tomatsalat med mozzarella
Fisketartar med syltede jordbær
Arme riddere
Glaserte rypehjerter med blåbær
Lettgravet fjellørret
Nakkekoteletter ”Sisig”
Ølposjert hvalbiff med kål og sennepssaus
Matjesild i sennepsdressing med karve og fennikel
Jordbæreddik med rosmarin
Hummerkorallsmør
Brødbiter med sopp-puré
Fugl med smak av skog
Gravet elg med jordskokk og valnøttmos
Plommeglaserte kyllingvinger
Grillet sjøkreps med ølsmørsaus
Akevittflambert multesuppe med kaffe/akevittiskrem
Friterte jordbær med kesamdip
Tyttebærscones
Thai grønnsaksdip
Lettgravet fjellørret med selleri- og kantarellsaus
Røkt rypebryst med krydret rødbetemos
Lam Korma
Grillet kamskjell i smaksrik saus
Norsk rakefisk servert på japansk måte