Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
BØKER
MER..
Grønne speltlomper med varmrøkt laks, sylta polkabeter og sprø speltsnacks
Jordbæreddik med rosmarin
Hummerkorallsmør
Brødbiter med sopp-puré
Fugl med smak av skog
Gravet elg med jordskokk og valnøttmos
Plommeglaserte kyllingvinger
Grillet sjøkreps med ølsmørsaus
Braisert sopp med spelt, hjertesalat, tahinidressing og gresskarfrøpesto
Friterte jordbær med kesamdip
Tyttebærscones
Thai grønnsaksdip
Lettgravet fjellørret med selleri- og kantarellsaus
Røkt rypebryst med krydret rødbetemos
Lam Korma
Grillet kamskjell i smaksrik saus
Jordbær- og tomatsalat med mozzarella
Fisketartar med syltede jordbær
Arme riddere
Glaserte rypehjerter med blåbær
Lettgravet fjellørret
Nakkekoteletter ”Sisig”
Ølposjert hvalbiff med kål og sennepssaus
Matjesild i sennepsdressing med karve og fennikel