top of page

Kantarelltoast med basilikumkrem og posjert egg

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 ss eddik
4 egg

1 dl basilikumblader
1 dl majones
3-4 ss rømme
Salt og pepper
4 skiver loff

6 dl kantareller
2 sjalottløk, i ringer
2 ss smør
2 ss olje
2 tomater, i små biter
2 ss frisk estragon

Kok opp en kjele med vann og ha i eddik. Posjer eggene til de er bløtkokte inni.
Miks sammen basilikum, majones og rømme, smak til med salt og pepper. Stek eller rist loffskivene.
Stek kantareller med sjalottløk i smør og olje. Krydre med salt og pepper, og vend inn tomatbiter og estragon. Anrett på fire tallerkener og servér.

Servér gjerne med friseesalat ved siden av.

bottom of page