Redaksjon

Redaksjonssjef: Pia Strømstad
Design: Mats Dreyer

Ønsker du å annonsere ?
Kontakt: Leif B.Sollie
leif@inkognito.no

Bidragsytere

Pia Strømstad

Pia Strømstad

er journalist og skribent har blant annet vært redaksjonssjef i Mat fra Norge og redaktør av magasinet Bake. Hun skriver om mat, trender og miljø. Pia har skrevet flere bøker og holder presentasjoner, først og fremst for barn, men har også oversatt bøker om mat og –kultur.

Pia Strømstad

Magnus Sjøberg

Fast ansatt hos Inkognito AS
Magnus er Inkognitos egen kokk og matstylist. I tillegg til å produsere oppskrifter, lage mat og style til foto for kundene våre, har han gitt ut flere kokebøker. Magnus er også jeger, fisker og lidenskapelig opptatt av råvarer fra naturen rundt oss.

Geir Salvesen

Geir Salvesen

er en av Norges mest erfarne vinskribenter. Han har vært fast vinskribent og –anmelder i Aftenposten i 26 år. Geir har reist verden rundt på jakt etter gode viner, mat- og reiseopplevelser, og har skrevet 15 bøker om dette. Flere av dem har vunnet priser i GWC Awards.

Pia Strømstad

Liora Levi

er president i Norsk Vinkelnerforening og utdannet sommelier (vinkelner), og er kåret både til Norsk Mester for Vinkelnere (2013) og Nordisk Mester (2012). Hun skriver og holder foredrag om sine tre største lidenskaper; vin, mat og reise.

Espen Smith

Espen Smith

er en av Norges fremste spesialister på øl, og har skrevet flere bøker om øl- og ølkultur. Han har jobbet med øl importører og vært konsulent for flere av landets ledende ølsteder.

Pia Strømstad

Robin Syversen

er Inkognitos egen tekstforfatter. Han er allsidig og brennende opptatt av musikk, vegetarmat, miljø og helse. Han har bodd flere år i Japan, snakker japansk og skriver blant annet om japanske mat- og drikketradisjoner, om vegetarmat og temaer knyttet til miljø og matproduksjon.

Pia Strømstad

Ann-Christin Hansen

er utdannet ernæringsfysiolog og er DNCF-sertifisert coach med fokus på kosthold og ernæring. Hun holder foredrag, blogger og driver med veiledning og har lang erfaring med å motivere og hjelpe folk til å endre kostholdsvaner, og å bli bevisst på hva som styrer oss i hverdagen.

Pia Strømstad

Bjørn Erik Hox

Jobber til daglig som Paramedic men har en stor lidenskap for godt øl. Ølkompetansen har han bygget seg opp gjennom beersommelier (ølkelner) skolen på Beverage Academy i Oslo og etableringen av Norges første spesialbutikk for øl på internett.

Faste fotografer og stylister

Pia Strømstad

Baard Næss

Fast ansatt hos Inkognito AS
Er eier og redaktør av magasinet Natur&Foto. Jobber daglig for reklamebyrået Inkognito AS som fotograf, og har spesialisert seg på matfoto. Er prisvinner i flere nasjonale og internasjonale fotokonkurranser, bl.a. Wildlife Photographer of the Year, og har vunnet Norges største naturfotokonkurranse fire ganger i bladet Villmarksliv. Gitt ut og fotografert en rekke bøker.

Mats Dreyer

Mats Dreyer

Fast ansatt hos Inkognito AS
Mats er både stylist, fotograf og designer, og fikk diplom for Årets Nykommer i Gullsnitt 2017 for styling og foto av egen bildeserie. Han har jobbet som grafisk designer for Gyldendal Forlag  (GLØD 2015 og Maten vi deler 2017), og Godtlevert, som fotograf og stylist for Redink (Coop, Mills m.m.), og som webdesigner. Han var også matstylist for Berit Nordstrand sine bøker høsten 2017. Han har også egen nettbutikk.

Ønsker du å jobbe
med oss ?

Kontakt oss her!