top of page
RABARBRA-GT
INGREDIENSER:
4 cl Harahorn gin
6 cl rabarbrasirup (se oppskrift)
20 cl tonic, f.eks. San Pellegrino acqua tonica
Isbiter
Rabarbrasirup:
8 dl rabarbra i biter
2 dl sukker
2 dl vann
½ sitron
SLIK GJØR DU:
Shake gin, rabarbrasirup og en håndfull isbiter. Sil det over i et glass. Topp med tonic og rør forsiktig.
Rabarbrasirup:
Skjær rabarbraen i biter, og rør sammen sukker og rabarbra i en kjele. Tilsett vannet når sukkeret har begynt å smelte og det lukter litt karamell. La det stå på middels varme i 20 minutter. Skru av varmen og tilsett saften av en ½ sitron. Sil sirupen gjennom et linklede eller en finmasket sil. Resten av fruktkjøttet kan spises som syltetøy. Sirupen holder seg noen uker i kjøleskapet.
bottom of page