top of page

Jordbær!!!

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Jordbær-panna cotta:
400 g friske jorbær, renset
4 dl kremfløte
100 g sukker
5 gelatinplater
1 1/2 dl kremfløte

Jordbærsuppe:
1 dl vin
2 dl vann
1-2 ss sukker
20 jorbær
Limesaft

4 kuler jordbærsorbet
4 store skiver jordbær
2 ss kokosmasse til pynt
Mynteblader til pynt

Jordbær-panna cotta: Miks jordbær med 4 dl fløte og sukker til en glatt masse. Legg gelatinplatene i kaldt vann til de er myke. Kok opp 1 1/2 dl fløte og smelt gelatinen i fløten. Bland med jordbærmassen. Fordel blandingen i små kopper eller former og sett i kjøleskap i ca 4 timer.
Jorbærsuppe: Kok opp vin, vann og sukker. Miks i jordbær og sil. Sett kaldt. Smak til suppen med sukker og limesaft.
Anrett panna cotta i fire dype tallerkener med suppe rundt om. Ha en jordbærskive med sorbet oppå panna cottaen og dryss over kokosmasse. Pynt med mynte og servér.

Smak gjerne til suppen med stjerneanis, kardemomme eller kanel.

bottom of page