top of page
Bær med vaniljeis, granskuddsirup og pinjekjernesjokolade
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
6
1/2 l god vaniljeis
200 g assorterte bær etter ønske,
bringebær, blåbær, solbær m.m.
1 dl granskuddsirup
Pinjekjernesjokolade
20 g ristede pinjekjerner
20 g rice crispy
40 g smeltet melkesjokolade
40 g mandelsmør eller peanøttsmør
Pinjekjernesjokolade
Bland alle ingrediensene og fordel det på en bakeplate. Press massen lett slik at den blir ca. 1/2 cm tykk.
La den stivne og brekk, skjær eller stikk ut bunner. Fordel bærene på sjokoladen. Legg på en skje vaniljeis. Ha en god skje granskuddsirup på bærene før servering.
Dryss litt tørket bringebærpulver på isen før servering.
ELEGANT TITLE
bottom of page