top of page
Pepper bokasiner og boker.jpg

Pepper publishing gir ut bøker og e-bøker om mat, drikke, reiser og opplevelser.

Inkognito as har produsert alle bøkene.

Bokasiner:

Forretter-cover.jpg

Forretter

Forretten er startskuddet, den som setter fart på måltidet, som slår an tonen og skaper forventning om det som skal komme. Hvis forretten er lovende, kan du være ganske sikker på at fortsettelsen blir bra, selv om det mange ganger er sånn at forretten overgår resten. 

Kr. 125,- nedsatt fra 249,-

pepper-dessert-bokasin-cover-nr-6-2022.png

Dessert - den søte avslutningen

Livet er litt kjedeligere uten en søt og deilig avslutning. Og ingen kan lage desserter som Sverre Sætre, OL- og VM-gullvinner og en av Norges aller beste konditorer. Her leker han, Jørgen Kolderup, Arvid Baltiswiler og Tipi Fenger seg med desserter over 112 sider.​

Kr. 125,- nedsatt fra 249,-

supper.jpg

Supper og gryter

Kjenn på gleden over å koke din egen kraft som gir en helt egen dybde og smak på maten. Lag varmende supper og gryteretter og sauser som er så gode at du bare er nødt til å få med deg siste rest. Magasinet inneholder over 50 oppskrifter på kraft, supper, gryteretter og sauser. 92 sider
 

Kr. 125,- nedsatt fra 249,-

Norsk ost.jpg

Norsk ost

Norsk ost vinner verden, og dette er et magasin helt og fullt viet det store spennet av norske oster. Fra brunost og Jarlsberg til norsk chevre og rødkittost vasket i lokalt øl. Her er oppskrifter med ulike oster, en oversikt over ostetyper, tips til ostefatet og forslag til drikke som passer til.

Kr. 125,- nedsatt fra 249,-

pepper-cape-town-bokasin-cover-nr-7-2023.png

Cape Town guide

Drøm deg til Cape Town – med langstrakte strender, et mildt og fint middelhavsklima og en fargerik matkultur med flere av verdens beste restauranter og frodige vingårder like i nærheten. Hvert eneste år havner byen på tuppen av Sør-Afrika, der Atlanterhavet og Indiahavet møtes, høyt på listen over verdens beste byer å besøke. 
 
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-

Namibia-cover.jpg

Namibia guide

Ørkenlandet med de enorme oransjefargede sanddynene og en endeløs horisont. Tynt befolket, men med det eneste ørkenområdet i verden hvor du kan oppleve store pattedyr som elefanter, løver, neshorn og giraffer. Dette er ikke en vanlig turistguide, men en reise gjennom noen av Namibias flotteste naturopplevelser som Etosha National Park – en av Afrikas største nasjonalparker, Skeleton Coast der både hval og skip har strandet, den store uttørkede saltsjøen Sossusvlei Salt Pan og den forlatte byen Kolmanskop.
Norwegian and english edition

 Kr. 125,- nedsatt fra 249,-

Alkoholholdig drikke.jpg

Aqua vitae

Alkoholholdig drikke

Er du opptatt av vin og bobler, øl, sider og drinker? Dette magasinet gir masse nyttig kunnskap i tillegg til nesten 50 oppskrifter på fargerike drinker og mat som passer til vin.

Vinens ABC av Geir Salvesen, som er trykket i magasinet «Harmoni», er også trykket i «Aqua Vitae».

 

Kr. 125,- nedsatt fra 249,-

harmoni-vin.png
pepper aktualitet bokasin cover nr 4 2022 1.jpg

Aktualitets-bokasin

Vi lever i en verden full av utfordringer. Havet trues av overfiske, klesindustrien er en klimaversting og byene fortettes. Men det er også håp. Dette bokasinet er et spark i rumpa til oss alle og tar for seg aktuelle temaer ført i pennen av sterke meningsbærere som Henrik Syse, Inge Eidsvåg og flere.
 
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-

pepper aktualitet bokasin cover nr 2 2022 1.jpg

Aktualitets-bokasin

Et tykt magasin som spenner vidt – fra fluefiske og humle i maten, til en reise i det fargerike Sør-Afrika med vintips av Geir Salvesen og et spørsmål om hva vi skal spise i fremtiden. Blant bidragsyterne er ølekspert Espen Smith, matblogger Helle Valebrokk, sommelier Liora Levi og tekstforfatter Pia Strømstad.
144 sider.
 

Kr. 125,- nedsatt fra 249,-

Fraktkostnad kommer i tillegg.

Bøker:

Pepper-bok-mat-vin-helse-omslag.png

MAT. VIN. HELSE

Kostholdsrådene spriker i alle retninger, og alt er syndig og farlig. Men hvor ble det av gleden og nytelsen? Vinekspert, matkjenner og journalist Geir Salvesen har sett på om det ikke er mulig å ta noen litt smartere valg, og likevel spise godt og unne seg et glass vin til. Fordi livskvalitet også har noe å si for helsen vår.

Kr. 175,- nedsatt fra 395,-

210059-fanget-av-naturen-forsiden.jpg

Fanget av naturen

Kjenn på gleden og frihetsfølelsen over å være ute og fiske, jakte, sanke og plukke din egen mat. Boka er en fantastisk reise i Norge med over 70 oppskrifter og unike naturfotografier. Årets gavebok til alle jakt- og fiske-interesserte!

 

Kr. 175,- nedsatt fra 395,-

Nettavisen 21.12.2021
Om Asiatisk Mat og Stjernedryss over Norge:

To luksuriøse coffee table-bøker som er fristende, forseggjorte og faktisk velluktende. Det skinner veldig gjennom at disse bøkene er laga med kjærlighet - her er det ikke spart på noe som helst.

Disse to bøkene er i like stor grad bøker å sitte og bla i som ei tradisjonell matbok. Uansett hva og hvordan man bruker dem, så er de fristende. Svært fristende faktisk.


Gunnhild Bjørnsti i «Tara»:

En av de aller vakreste bøkene jeg noensinne har sett heter «Asiatisk mat».

Hvert bilde av oppskriftene er et studium av farger, tallerkner, spisepinner, materialer, og kreative detaljer.

Stylingen er mesterlig, helt i toppklasse internasjonalt.

Jeg blir så glad når det fortsatt legges ned ressurser i å lage praktbøker i Norge.

Tidligere utgivelser

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.37.png

Stars shining on Cape Town and the winelands
Wine guide
Utgitt på engelsk, 2015

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.15.png

Stars shining on Cape Town and the winelands
Restaurant guide
Utgitt på engelsk, 2016

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.57.png

Stars shining on Cape Town and the winelands
Travel guide
Utgitt på engelsk, 2016


Vårt mest ambisiøse bokprosjekt så langt.
De tre bøkene er gitt ut som e-bøker på engelsk og tar for seg Cape Town og vinområdene rundt.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 15.00.07.png

Tasteful memories of Persia
Bandehy, Sjøberg, Pedersen
Utgitt på norsk, 2015
Engelsk e-bok, 2016

Norsk-iranske Lily Bandehy deler autentiske iranske oppskrifter og gir samtidig et unikt innblikk i Irans rike historie og kultur.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.58.png

Høstetid

Sjøberg, Mathisen, Juell
Utgitt på norsk, 2014

 

Kokeboka tar for seg de fire årstidene med fokus på råvarene som er i sesong.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.54.17.png

Festmat
Kolderup, Mathisen

Utgitt på norsk, 2013

 

Stor fest eller liten, avansert eller helt nedpå – Jørgen Kolderup er kokk og gir tips og oppskrifter til alle anledninger.

stjernedryssovercapetown.jpg

Stjernedryss over Cape Town

 

Wasserfall, Lystad, Sjøberg, Juell, S. Bjørnsen
Utgitt på norsk, 2012

 

En døråpner til maten, vinen og livet i Cape Town og områdene rundt.
 

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.29.png

Utsøkt, norske råvarer i verdensklasse

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss

Utgitt på norsk, 2004

Usnobbete og spennende oppskrifter med vinforslag til – en kokk, en vinkelner, en tekstforfatter og en naturfotograf skildrer norsk matkultur på sitt beste.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.49.png

Himmelsk hav, sjømat fra hele norskekysten

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk og engelsk, 2004

Kokebok med oppskrifter på det beste fra kysten av Norge, med vinanbefalinger til.

fangetkokebokside1.jpg

Fanget mellom to permer

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk, 2004

 

Mat fra fjell, skog og vidde – med vinanbefalinger.

bottom of page