Pepper publishing gir ut bøker og e-bøker om mat, drikke, reiser og opplevelser.
Inkognito as har produsert alle bøkene.
Bokasiner:
Forretter
Forretten er startskuddet, den som setter fart på måltidet, som slår an tonen og skaper forventning om det som skal komme. Hvis forretten er lovende, kan du være ganske sikker på at fortsettelsen blir bra, selv om det mange ganger er sånn at forretten overgår resten.
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-
Dessert - den søte avslutningen
Livet er litt kjedeligere uten en søt og deilig avslutning. Og ingen kan lage desserter som Sverre Sætre, OL- og VM-gullvinner og en av Norges aller beste konditorer. Her leker han, Jørgen Kolderup, Arvid Baltiswiler og Tipi Fenger seg med desserter over 112 sider.
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-
Supper og gryter
Kjenn på gleden over å koke din egen kraft som gir en helt egen dybde og smak på maten. Lag varmende supper og gryteretter og sauser som er så gode at du bare er nødt til å få med deg siste rest. Magasinet inneholder over 50 oppskrifter på kraft, supper, gryteretter og sauser. 92 sider
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-
Norsk ost
Norsk ost vinner verden, og dette er et magasin helt og fullt viet det store spennet av norske oster. Fra brunost og Jarlsberg til norsk chevre og rødkittost vasket i lokalt øl. Her er oppskrifter med ulike oster, en oversikt over ostetyper, tips til ostefatet og forslag til drikke som passer til.
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-
Cape Town guide
Drøm deg til Cape Town – med langstrakte strender, et mildt og fint middelhavsklima og en fargerik matkultur med flere av verdens beste restauranter og frodige vingårder like i nærheten. Hvert eneste år havner byen på tuppen av Sør-Afrika, der Atlanterhavet og Indiahavet møtes, høyt på listen over verdens beste byer å besøke.
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-
Namibia guide
Ørkenlandet med de enorme oransjefargede sanddynene og en endeløs horisont. Tynt befolket, men med det eneste ørkenområdet i verden hvor du kan oppleve store pattedyr som elefanter, løver, neshorn og giraffer. Dette er ikke en vanlig turistguide, men en reise gjennom noen av Namibias flotteste naturopplevelser som Etosha National Park – en av Afrikas største nasjonalparker, Skeleton Coast der både hval og skip har strandet, den store uttørkede saltsjøen Sossusvlei Salt Pan og den forlatte byen Kolmanskop.
Norwegian and english edition
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-
Alkoholholdig drikke
Er du opptatt av vin og bobler, øl, sider og drinker? Dette magasinet gir masse nyttig kunnskap i tillegg til nesten 50 oppskrifter på fargerike drinker og mat som passer til vin.
Vinens ABC av Geir Salvesen, som er trykket i magasinet «Harmoni», er også trykket i «Aqua Vitae».
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-
Harmoni er et vinmagasin der Geir Salvesen deler sin kunnskap om vin, i tillegg til at du får over 70 oppskrifter fra Stjernedryss-boka med vinanbefalinger til rettene. Alle oppskriftene fra «Stjernedryss over Norge» finner du også i dette magasinet.
Kr. 100,- nedsatt fra 149,-
Aktualitets-bokasin
Vi lever i en verden full av utfordringer. Havet trues av overfiske, klesindustrien er en klimaversting og byene fortettes. Men det er også håp. Dette bokasinet er et spark i rumpa til oss alle og tar for seg aktuelle temaer ført i pennen av sterke meningsbærere som Henrik Syse, Inge Eidsvåg og flere.
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-
Aktualitets-bokasin
Et tykt magasin som spenner vidt – fra fluefiske og humle i maten, til en reise i det fargerike Sør-Afrika med vintips av Geir Salvesen og et spørsmål om hva vi skal spise i fremtiden. Blant bidragsyterne er ølekspert Espen Smith, matblogger Helle Valebrokk, sommelier Liora Levi og tekstforfatter Pia Strømstad.
144 sider.
Kr. 125,- nedsatt fra 249,-
Fraktkostnad kommer i tillegg.
Bøker:
MAT. VIN. HELSE
Kostholdsrådene spriker i alle retninger, og alt er syndig og farlig. Men hvor ble det av gleden og nytelsen? Vinekspert, matkjenner og journalist Geir Salvesen har sett på om det ikke er mulig å ta noen litt smartere valg, og likevel spise godt og unne seg et glass vin til. Fordi livskvalitet også har noe å si for helsen vår.
Kr. 175,- nedsatt fra 395,-
Kjenn på gleden og frihetsfølelsen over å være ute og fiske, jakte, sanke og plukke din egen mat. Boka er en fantastisk reise i Norge med over 70 oppskrifter og unike naturfotografier. Årets gavebok til alle jakt- og fiske-interesserte!
Kr. 175,- nedsatt fra 395,-
En stor og påkostet coffee table-bok som åpner opp til en verden av asiatisk mat fra Kina, Japan, Korea, Thailand, Vietnam og den spennende koblingen som kalles Asian fusion. Oppskriftene er også oversatt til engelsk.
Kr. 175,- nedsatt fra 395,-
Opplev Norge og moderne, norsk matkultur med fokus på det beste vi har av råvarer.
Over 70 oppskrifter i tillegg til reiseruter over hele landet.
Kr. 175,- nedsatt fra 395,-
Fraktkostnad kommer i tillegg.
Nettavisen 21.12.2021
Om Asiatisk Mat og Stjernedryss over Norge:
To luksuriøse coffee table-bøker som er fristende, forseggjorte og faktisk velluktende. Det skinner veldig gjennom at disse bøkene er laga med kjærlighet - her er det ikke spart på noe som helst.
Disse to bøkene er i like stor grad bøker å sitte og bla i som ei tradisjonell matbok. Uansett hva og hvordan man bruker dem, så er de fristende. Svært fristende faktisk.
Gunnhild Bjørnsti i «Tara»:
En av de aller vakreste bøkene jeg noensinne har sett heter «Asiatisk mat».
Hvert bilde av oppskriftene er et studium av farger, tallerkner, spisepinner, materialer, og kreative detaljer.
Stylingen er mesterlig, helt i toppklasse internasjonalt.
Jeg blir så glad når det fortsatt legges ned ressurser i å lage praktbøker i Norge.
Tidligere utgivelser
Stars shining on Cape Town and the winelands
Wine guide
Utgitt på engelsk, 2015
Stars shining on Cape Town and the winelands
Restaurant guide
Utgitt på engelsk, 2016
Stars shining on Cape Town and the winelands
Travel guide
Utgitt på engelsk, 2016
Vårt mest ambisiøse bokprosjekt så langt.
De tre bøkene er gitt ut som e-bøker på engelsk og tar for seg Cape Town og vinområdene rundt.
Tasteful memories of Persia
Bandehy, Sjøberg, Pedersen
Utgitt på norsk, 2015
Engelsk e-bok, 2016
Norsk-iranske Lily Bandehy deler autentiske iranske oppskrifter og gir samtidig et unikt innblikk i Irans rike historie og kultur.
Høstetid
Sjøberg, Mathisen, Juell
Utgitt på norsk, 2014
Kokeboka tar for seg de fire årstidene med fokus på råvarene som er i sesong.
Festmat
Kolderup, Mathisen
Utgitt på norsk, 2013
Stor fest eller liten, avansert eller helt nedpå – Jørgen Kolderup er kokk og gir tips og oppskrifter til alle anledninger.
Stjernedryss over Cape Town
Wasserfall, Lystad, Sjøberg, Juell, S. Bjørnsen
Utgitt på norsk, 2012
En døråpner til maten, vinen og livet i Cape Town og områdene rundt.
Utsøkt, norske råvarer i verdensklasse
Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk, 2004
Usnobbete og spennende oppskrifter med vinforslag til – en kokk, en vinkelner, en tekstforfatter og en naturfotograf skildrer norsk matkultur på sitt beste.
Himmelsk hav, sjømat fra hele norskekysten
Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk og engelsk, 2004
Kokebok med oppskrifter på det beste fra kysten av Norge, med vinanbefalinger til.
Fanget mellom to permer
Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk, 2004
Mat fra fjell, skog og vidde – med vinanbefalinger.